"Η Ουκρανία με το βλέμμα των νέων". Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στον Πύργο Μαρκέλλου.


"Η Ουκρανία με το βλέμμα των νέων", είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν χθες το απόγευμα στον Πύργο του Μαρκέλλου. Την έκθεση στην οποία παρουσιάζονται εικόνες του Ουκρανών φωτογράφων Anastasiia Karatsuba και Vladyslav Kuchak, διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας και ο Σύλλογος Ολβία Πόλις. 

Με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης μίλησε στο Aegina Portal η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κυρία Καίτη Σαλπέα και η εντεταλμένη σύμβουλος της Ουκρανικής πρεσβείας στην Ελλάδα κυρία Nataliia Kosenko. Ο κύριος Γιώργος Καλοκέντης, εκ μέρους του συλλόγου Ολβία Πόλις, παρέδωσε στην κυρία Nataliia Kosenko αναμνηστική πλακέτα.

Την εκδήλωση παρακολούθησε επίσης ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας κύριος Γιώργος Μούρτζης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png