"The Art of Loneliness". Η δημιουργική μοναξιά του Ανέστη Κορνέζου.


Μία ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας ξεκίνησε να λειτουργεί την Τετάρτη στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. Ο τίτλος της έκθεσης είναι "The Art of Loneliness", η τέχνη της μοναξιάς. Πρόκειται για μια ατομική έκθεση φωτογραφίας, το θέμα της οποίας αφορά, όπως αναφέρει το σημείωμα της έκθεσης: "Την εύρεση ενός τρόπου να μεταφράσεις ένα συναίσθημα που είναι προσωπικό και συγκεκριμένο στην ιστορία σου, με τρόπο που να κάνει τον άνθρωπο που κοιτάζει το έργο να βλέπει εκεί τη δική του ιστορία. Επιδιώκουμε να διηγηθούμε σε αυτές τις εικόνες το ότι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στη ζωή σου, ανεξάρτητα από το περιβάλλον, η ομορφιά και η μοναξιά τέμνονται με περίεργους και απρόβλεπτους τρόπους".

Είναι μία σειρά δημιουργικών φωτογραφιών, με θέματα γνωστά σημεία της Αίγινας, που "αναδύονται" όμως με ξεχωριστό τρόπο μέσα από την ματιά του φωτογράφου, ο οποίος θέλει να καταδείξει όσα αισθάνεται γι' αυτά. Είναι μια προσωπική περιπέτεια στην τέχνη της φωτογραφίας, το άνοιγμα ή το κλείσιμο μιας περιόδου για τον Ανέστη Κορνέζο, που μοιάζει να θέλει να αναμετρηθεί με την εμβληματικότητα των θεμάτων που επιλέγει ή των επιλέγουν στην καθημερινότητά του, αφού ο Ανέστη Κορνέζος είναι επαγγελματίας φωτογράφος που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αίγινα.

Ο Ανέστης Κορνέζος, καταφέρνει να επαναδιαπραγματευτεί τα θέματα που κατακλύζουν τη ζωή του και να αφηγηθεί ονειρικές ιστορίες με ότι συμβαίνει γύρω του.

Η έκθεση είναι στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 11ου Φεστιβάλ Φιστικιού.
Ημέρες έκθεσης: 7 Αυγούστου 2019 / 14 Αυγούστου 2019
Ώρες έκθεσης: Καθημερινά από 19:00 έως 22:00


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png