"Γωνιές από παλιά Αιγινήτικα Σπιτικά". Έκθεση παραδοσιακών αντικειμένων στο Λαογραφικό Μουσείο.

"Γωνιές από παλιά Αιγινήτικα Σπιτικά", είναι ο τίτλος της έκθεσης που ξενίκησε τη λειτουργία της χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Αυγούστου. Η έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ, παρουσιάζει παραδοσιακά αντικείμενα που συνθέτουν ολοκληρωμένες ενότητες, οι οποίες καταμαρτηρούν τον τρόπο διαβίωσης των κατοίκων του νησιού μερικές δεκαετίες πριν. Η παρουσίαση οριοθετείται από τρεις ενότητες. Η πρώτη αποπνέει όλα όσα συνέθεταν τη διαβίωση ενός αγροτικού σπιτιού, ενώ η δεύτερη μιας οικίας που μεταφέρει τον αστικό χαρακτήρα της εποχής της.

Στην έκθεση συμμετέχουν γνωστοί Αιγινήτες δημιουργοί, με μία σειρά από εξαιρετικά αντικείμενα που κεντρίζουν αμέσως το ενδιαφέρον του επισκέπτη και είναι διαθέσιμα προς πώληση. Η διοργάνωση έγινε από το Σύλλογο Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Πρόκειται για μία μεγάλη έκθεση. Μία έκθεση που όχι απλά παρουσιάζει εκατοντάδες αυθεντικά αντικείμενα, αλλά διακρίνεται και για τη λεπτομέρεια αυτών που παρουσιάζει.

Δείτε φωτογραφίες από



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png