Έκθεση κοπανελιού από τον Μορφωτικό Σύλλογο Κυψέλης.

Τα έργα που δημιούργησαν οι γυναίκες, οι οποίες παρακολούθησαν τα μαθήματα του τμήματος κοπανελιού, από τον Μορφωτικό Σύλλογο Κυψέλης την περίοδο 2013-2014, παρουσιάζονται σε έκθεση στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης που ξεκίνησε να λειτουργεί χθες Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι και αύριο Κυριακή. Τα εκθέματα είναι μικρά έργα τέχνης, που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη για την ακρίβεια και την τεχνική τους. Η λειτουργία του τμήματος έχει ως στόχο τη διάσωση της τέχνης του κοπανελιού, με την εκπαίδευση στην παραδοσιακή τεχνική στις νέες κοπέλες, αλλά και στις κυρίες που θα συνεχίσουν αυτή την ιδιαίτερη μορφή ύφανσης της Αιγινήτικης δαντέλας.

Υπεύθυνη του τμήματος είναι η κυρία Φωτεινή Γενίτσαρη, η οποία μιλώντας στο Aegina Portal κάλεσε τις ενδιαφερόμενες να παρακολουθήσουν το τμήμα του συλλόγου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωμβρίου, καθημερινά 5-7 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2297026303. Τα εκθέματα της έκθεσης είναι προς πώληση και οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png