Κοπανέλι. Τα μαθήματα, μία νέα συμμετοχή σε διεθνή διαγωνισμό και οι διακρίσεις της υψηλής τεχνικής.

Το τμήμα Δαντέλας- Κοπανελιού του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας  "Ο Καποδίστριας" θα λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό στην πόλη Αδελαίδα της Αυστραλίας με θέμα "Ετικέτα σε μποτίλια με ποτό" στις 18 Ιουλίου 2014. Τον διαγωνισμό διοργανώνει η διεθνής οργάνωση δαντέλας "OIDFA " στην οποία ο σύλλογος είναι μέλος. Ανάλογη συμμετοχή τα προηγούμενα χρόνια είχε σε διαγωνισμούς στην Τσεχία, Γερμανία, Ιαπωνία και Γαλλία με σημαντικές διακρίσεις. Το τμήμα κοπανελιού λειτουργεί κάθε Δευτέρα απο 10.00 έως 1200 για μαθήματα, με καθοδήγηση από τις δασκάλες Κα Αννα Μοίρα και Σπυριδούλα Αλυφραγκή στο εντευκτήριο του Συλλόγου.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του συλλόγου στον διεθνή διαγωνισμό, ο πρόεδρός του κύριος Βασίλης Μουσουλέας παρουσίασε τις διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις του τμήματος, ενώ οι κυρίες Άννα Μοίρα και Σπυριδούλα Αλυφραγκή, που διδάσκουν κοπανέλι στο σύλλογο, μίλησαν στην κάμερα του Aegina Portal.

Η φωτογραφία της πρότασης του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας για τον διαγωνισμό.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png