Η παρουσίαση του 3ου τεύχους "Αιγινήτες", αφιερωμένο στον Γ.Ν. Μαρίνη ή "Γερούλη".


Η παρουσίαση του 3ου τεύχους του περιοδικού "Αιγινήτες", πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία της Κυψέλης. Το τεύχος είναι αφιερωμένο στον Γ.Ν. Μαρίνη ή "Γερούλη", "μια από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της παλιάς Κυψέλης, που με τη συμμετοχή του στα κοινά, την προσωπική του εργασία, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και το ήθος του σφράγισε μια ολόκληρη εποχή", όπως αναφέρεται στο σημείωμα της εκδήλωσης.


Προλόγισε ο υπεύθυνος της έκδοσης κ. Γιώργος Μπήτρος, ενώ κείμενα από το βιβλίο διάβασε η κ. Μαίρη Σταυρίδου. Τέλος την προσωπικότητα του Γ.Ν. Μαρίνη περιέγραψε η εγγονή του κ. Κατερίνα Λεούση. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη προβολή φωτογραφιών από την παλιά ζωή στην Κυψέλη.
 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, η δημοτική σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπαία, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης, ο πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Καποδιστριακής Δημόσιας Βιβλιοθήκης, κ. Γιώργος Καλόφωνος και κάτοικοι της περιοχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png