Η καλοκαιρινή συναυλία από τον Μουσικό Σύλλογο Αίγινας "ΜΟΥΣΑ".


Ιδιαίτερα θετικές ήταν οι εντυπώσεις και αισιόδοξα τα μηνύματα, που άφησε η καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας "ΜΟΥΣΑ". Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο προαύλιο του Κέντρου Νεότητας, της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε την παρουσίαση έργων από όλα τα τμήματα του συλλόγου, ενώ μία ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το χορωδιακό τμήμα υπό την διδασκαλία και την διεύθυνση του κυρίου Γιάννη Βρυζάκη.

Παρουσιαστήκαν, επίσης, έργα από την φιλαρμονική υπό τη διεύθυνση της κυρίας Ελένης Αθανασοπούλου, ενώ θερμό ήταν το χειροκρότημα του κοινού για τους μικρούς μουσικούς του συλλόγου και τις ερμηνείες τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς από την κυρία Σταυρούλα Παπαδοπούλου. Τους λαχνούς τράβηξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Αντώνης Ντελής και Νίκος Πούντος που παρακολούθησαν την συναυλία.

Ο επίλογος της βραδιάς ήταν μία σύντομη ομιλία από τον κύριο Κώστα Λάμπρου, που αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη της μουσικής και των μαθητών της σχολής, τις προσπάθειες που γίνονται και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png