Πολυφωνική χορωδία Αίγινας. 2008 - 2018 Δέκα χρόνια γεμάτα επιτυχίες.


Το αδιαχώρητο χθες στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, όπου τα μέλη της Πολυφωνικής Χορωδίας Αίγινας και ο μαέστρος της Γιάννης Βρυζάκης, παρουσίασαν στους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού μια επετειακή συναυλία για τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή της. Το κοινό της ανταποκρίθηκε άμεσα και όπως γίνεται πάντα όταν εμφανίζεται, "πλημμύρισε" με την παρουσία του την πλατεία. Η Πολυφωνικής Χορωδία της Αίγινας ήταν χθες εντυπωσιακή και χειροκροτήθηκε θερμά για τις ερμηνεία της. Παρουσίασε έργα των Μ. Χατζιδάκι, Ν. Γκάτσου, Μ. Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Χ. και Π. Κατσιμίχα και άλλων. Στο πιάνο ήταν ο Γρηγόρης Αϊβαζόπουλος και η Ούρσουλα Βρυζάκη. 

Η χθεσινοβραδινή συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας Αίγινας, ήταν μια όαση για τις αισθήσεις και σαφώς μία από τις κορυφαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Η Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας έχει δώσει συναυλίες και έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας. Τη χορωδία διδάσκει και διευθύνει ο Γιάννης Βρυζάκης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png