Μία μεγάλη συναυλία με την Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας, στο Λαογραφικό Μουσείο.


Τεράστια επιτυχία σημείωσε η χθεσινοβραδινή συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας Αίγινας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Βρυζάκη, στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου. Η πλατεία γέμισε ασφυκτικά και αρκετοί αρκέστηκαν να παραμείνουν όρθιοι στην είσοδο, προκειμένου να ακούσουν την μεγάλη συναυλία. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Μάνο Χατζιδάκι και είχε τίτλο: "25 χρόνια χωρίς το Μάνο Χατζιδάκι".

Η Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας, που πέρυσι έκλεισε δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ήταν εντυπωσιακή και χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό, όπως άλλωστε και ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας "ΜΟΥΣΑ" με τη συμμετοχή τμήματος της Φιλαρμονικής και της Παιδικής Χορωδίας, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αθανασοπούλου. Τα δύο μουσικά σχήματα παρουσίασαν ένα επιλεγμένο μουσικό πρόγραμμα, καθώς φέτος το καλοκαίρι συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου δημιουργού.

Δείτε φωτογραφίες από την συναυλία εδώ.

Στην συναυλία συμμετείχαν επίσης οι μουσικοί: Γρηγόρης Αϊβαζόπουλος στο πιάνο, ο Αλέξης Στενάκης στο πιάνο και το κλαρινέτο, η Μαντώ Μάντζιου και ο Γιάννης Βρυζάκης στο τραγούδι. Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης, η δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Πούντος και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Μουσικής Αίγινας κ. Ντόρα Μπακοπούλου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png