Μετά την επιτυχημένη συναυλία “Γιερεβάν – Βρυξέλλες - Αθήνα”, το Φεστιβάλ Μουσικής Αίγινας συνεχίζεται με αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.


Με τη συναυλία “Γιερεβάν – Βρυξέλλες - Αθήνα”, που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του ναού του Σωτήρος στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο, συνεχίστηκε τη Δευτέρα το 16ο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Στη συναυλία συμμετείχαν οι μουσικοί: Sevak Avanesyan βιολοντσέλο, Hrachya Avanesyan βιολί, Mikhail Smirnov βιόλα, Μαρίνα Ηλιάδου βιολί, Έλενα Χούντα πιάνο. Παρουσιάστηκαν έργα των: Sergei Vasilyevich Rachmaninoff: Trio élégiaque Νο.1 σε Σολ ελάσσονα για βιολί, τσέλο και πιάνο George Frideric Handel: Passacaglia για βιολί και τσέλο Henri Vieuxtemps: Rondino op.32 No.2, για βιολί και πιάνο Johannes Brahms: Scherzo from FAE Sonata για βιόλα και πιάνο ntonín Leopold Dvořák: Piano Quintet op. 81 σε Λα μείζονα.


Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται στην παραλία της Αύρας, την Πέμπτη 11 Αυγούστου, με μία μουσική βραδιά που έχει τίτλο: "Ο Θεοδωράκης και οι ποιητές - Με τα φτερά του Αρχαγγέλου”. Θα παρουσιαστούν αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από τους Θεοδώρα Μπάκα τραγούδι, Κώστας Βασιλιάγκος τραγούδι, και το μουσικό σχήμα “Επτάηχον”, με τους μουσικούς Νίκο Γκίνο κλαρινέτο, Σπύρο Αρκούδη φλούγκελχορν, Γεωργία Τσολάκη βιολί, Γιάννη Αθανασόπουλος βιόλα, Χριστίνα Κολοβού τσέλο, Διονύσης Μαλλούχος πιάνο, Βαγγέλης Ζωγράφος κοντραμπάσο και ενορχηστρώσεις.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png