"Ένα φως αναμμένο". Μία μεγάλη συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στον Άγιο Νικόλαο τον Θαλασσινό.

DSC_0050-portokaloglou-00.JPG

Ένα υπέροχο καλοκαιρινό Σαββατόβραδο χθες στην Αίγινα, με την προβλήτα κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στην είσοδο του λιμανιού, να αποτελεί το φόντο μίας μεγάλη συναυλίας με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. 


Ήταν η κεντρική συναυλία του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, που διασκέδασε στους ρυθμούς αγαπημένων τραγουδιών του, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών, από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο. Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Βύρων Τσουράπης. Την ομάδα συμπλήρωσε η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου οι "Ευγενείς Αλήτες".

DSC_0050-portokaloglou-01.JPG

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας κ. Μαριλένα Γιαννούλη και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη. Σημειώνεται ότι η συναυλία ήταν μία προσφορά της Περιφέρειας Αττικής.

Την συναυλία παρακολούθησαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια, ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Μούρτζης, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων και ένα μεγάλο κοινό που απόλαυσε αγαπημένες μουσικές, από αγαπημένους καλλιτέχνες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png