Μια αξέχαστη βραδιά καλοκαιριού, στη μεγάλη συναυλία του Πάνου Βλάχου στο λιμάνι της Αίγινας. Χορός και διασκέδαση κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο!

DSC_0046-vlaxos-00.JPG
Μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά χθες στην Αίγινα, με την προβλήτα κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στην είσοδο του λιμανιού, να αποτελεί το φόντο μίας μεγάλη συναυλίας με τον Πάνο Βλάχο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 14ου Aegina Fistiki Fest. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική, με την λαμπερή πανσέληνο του Αυγούστου να φωτίζει τα νερά του Αργοσαρωνικού. 


Η συναυλία με τον Πάνο Βλάχο, πραγματοποιήθηκε μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, όλων των ηλικιών, που χόρεψε και διασκέδασε στους ρυθμούς των τραγουδιών του. Ήταν πραγματικά μία εκπληκτική βραδιά, μία υπέροχη συναυλία, ενός καλλιτέχνη που γνωρίζει καλά το νησί και όποτε του δίνεται η ευκαιρία συμμετείχε στα δρώμενά του, ιδιαίτερα τα αθλητικά.

DSC_0046-vlaxos-02.JPG

Τη συναυλία προλόγισε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Aegina Fistiki Fest κ. Μαριλένα Γιαννούλη και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς.

Νωρίτερα, επίσης στο πλαίσιο του 14ου  Aegina Fistiki Fest, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη συναυλία, αυτή τη φορά εν πλω, στο πλοίο "Αντιγόνη", με μουσική swing και jazz από τους Gadjo Dilo. Όσοι είχαν την τύχη να ταξιδέψουν στην Αίγινα διασκέδασαν και έζησαν μία αξέχαστη εμπειρία!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png