Μια "μαγική" βραδιά Schumann, χάρισε στο πολυπληθές κοινό του, το 17ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας!

DSC_0020-festival-mousikis-00.JPG
“Dora and friends: “Schumann for ever!”, ήταν ο τίτλος της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023, στο προαύλιο του ναού τη Σωτήρα στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο - Φυλακές, στο πλαίσιο του προγράμματος του 17ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.


Γνωστοί και αγαπημένοι οι μουσικοί που συμμετείχαν, χάρισαν μία "μαγική" βραδιά στους φίλους του φεστιβάλ, που γέμισαν κάθε διαθέσιμο χώρο της πλατείας! Στη συναυλία συμμετείχε η Ντόρα Μπακοπούλου στο πιάνο, ο Νίκος Μάνδυλας στο βιολί, η Κρυσταλία Γαϊτάνου στη βιόλα, ο Χριστόφορος Μιρόσνικοφ στο τσέλο και Μαριάννα Μπράουν στο πιάνο.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται την Πέμπτη 10 Αυγούστου, επίσης, στην αυλή του ναού του Σωτήρα, στις 9 το βράδυ με ένα αφιέρωμα σε λατινοαμερικάνους συνθέτες για φωνή, φλάουτο και κιθάρες.

Συμμετέχουν η Κατερίνα Πολέμη στο τραγούδι και στην κιθάρα, η Βίκη Βασιλειάδη στο φλάουτο και ο Αντώνης Κουφουδάκης στην κιθάρα. Μία φωνή, ένα φλάουτο και δύο κιθάρες συνδιαλέγονται για να μας ταξιδέψουν στον μαγικό δημιουργικό κόσμο δύο κορυφαίων για τον αισθησιασμό, το πάθος και τον λυρισμό τους τόπων: της Ελλάδας και της Λατινικής Αμερικής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png