Μία μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση, στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, για το 14ο Aegina Fistiki Fest.

DSC_0109-basis-02.JPG
Ένα υπέροχο καλοκαιρινό Σαββατόβραδο χθες στην Αίγινα, με την προβλήτα κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στην είσοδο του λιμανιού, να αποτελεί το φόντο μίας μεγάλη συναυλίας με τον Δημήτρη Μπάση, που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια επιτυχημένης καλλιτεχνικής πορείας.


Ήταν η κεντρική συναυλία του 14ου Aegina Fistiki Fst, που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, που διασκέδασε στους ρυθμούς αγαπημένων τραγουδιών του, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών. Για πρώτη φορά συναντήθηκε επί σκηνής με το συγκρότημα “Εκείνος κι Εκείνος”. Μαζί τους η Kalliope, μία ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Γιασεμάκι».

DSC_0109-basis-00.JPG

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του 14 Aegina Fistiki Fest κ. Μαριλένα Γιαννούλη και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς. Σημειώνεται ότι η συναυλία ήταν μία προσφορά της Περιφέρειας Αττικής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png