Τεράστια επιτυχία σημείωσε η συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους στην Αίγινα, για το 15 Aegina Fistiki Fest.

S2180018.jpg
Μία ακόμη μεγάλη συναυλία προσέφερε στους κατοίκους και του παραθεριστές του νησιού, το 15 Aegina Fistiki Fest, που παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου, στην κεντρική σκηνή του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, τον μεγάλο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα από αγαπημένα τραγούδια, τόσο δικά του, όσο και άλλων σπουδαίων συνθετών. 


Το πραγματικά πολύ μεγάλο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία, συμμετείχε τραγουδώντας και χορεύοντας σε ένα ξέφρενο πάρτι, με τους ταλαντούχους τραγουδιστές Όλγα Βενετσιάνου, Άρη Καμπανό και Νίκο Παπουτσή, που προσέφεραν μοναδικές ερμηνείες. 

S2180019.jpg
Το κοινό καλωσόρισαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς και η πρόεδρος του 15ου Aegina Fistiki Fest κ. Μαριλένα Γιαννούλη. Μάλιστα ο κ. Ζορμπάς μετά το τέλος του προγράμματος ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε  τον Γιώργο Θεοφάνους, τους τραγουδιστές και τους μουσικούς. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην παρουσία του μεγάλου συνθέτη Γιώργου Θεοδοσιάδη, που ο Γιώργος Θεοφάνους εντόπισε στην πρώτη σειρά τον καθισμάτων και χαιρέτησε.

Ο κόσμος παρέμεινε και διασκέδασε μέχρι το τέλος της συναυλίας, παρά το γεγονός ότι ο δυνατός άνεμος και ο κυματισμός στο λιμάνι του νησιού ήταν έντονος.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png