6ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Την επιτυχία γνώρησε η "Φαλακρή Τραγουδίστρια". Ακυρώνεται το "Ποπ Κορν" της Αγνής Χιώτη. [upd]

Από τη μεγάλη προσέλευση του κοινού, χαρακτηρίστηκε το τελευταίο διήμερο του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, όπου το θεατρικό σχήμα του Βασίλη Βασιλάκη παρουσίασε την παράσταση: "Η φαλακρή τραγουδίστρια" του Ευγένιου Ιονέσκο. Η "Φαλακρή Τραγουδίστρια" αποτελεί μια πλούσια σε συμβολισμούς κωμωδία, μια περιγραφή της καθημερινότητας της μικροαστικής κοινωνίας μας, όπου οι πληροφορίες και η ακατάσχετη φλυαρία έχουν καταβάλει τη σκέψη. Συντελεστές της παράστασης: Σκηνοθεσία - φωτισμοί: Βασίλης Βασιλάκης, έπαιξαν οι ηθοποιοί: Λάζαρος Θεοδωρακόπουλος, Βίκυ Ίτσιου, Γιάννης Κοντός, Σιδέρης Νανούδης, Κλέα Σαμαντά, Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου, μουσική: Δήμος Βρύζας, σκηνικά: Γιώργος Μπάμπος Λαμπρόπουλος, Βασίλης Βασιλάκης, κουστούμια: Στέλλα Γκρεκιώτη.

[upd] Το "Ποπ Κορν" της Αγνής Χιώτη, ακυρώνεται, καθώς πριν από λίγο η ΚΕΔΑ απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική παράσταση "Ποπ Κορν" που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5 Αυγούστου στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας ακυρώνεται λόγω ξαφνικού προβλήματος του θιάσου".

Επίσης σύμφωνα μία ακόμη σημερινή ανακοίνωση της ΚΕΔΑ η παράσταση "Μεταξύ Συρμού και Αποβάθρας" θα επαναληφθεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου. Η ανακοίνωση αναφέρει: "Σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική παράσταση «Μεταξύ Συρμού και Αποβάθρας» με την Δέσποινα Γιαννούλη και τον Βαγγέλη Πιτσιλό θα επαναληφθεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου και ώρα 21:15 στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png