"Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας". Από την παιδική θεατρική ομάδα "Παιδικά Όνειρα".


Το παραμύθι του Χρήστου Μπουλώτη "Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας", παρουσιάστηκε χθες το βράδυ από την παιδική θεατρική ομάδα "Παιδικά Όνειρα", στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Στη κατάμεστη αίθουσα οι μικροί ηθοποιοί, μέλη της ομάδας, χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και οι ίδιοι απόλαυσαν κάθε λεπτό της παράστασης. Τα παιδιά μεγαλώνουν κάνοντας θέατρο, καθώς όπως εξηγούν μιλώντας στο Aegina Portal κάθε χρόνο κάνουν και μία παράσταση.

"Ήταν μια παράσταση που έδινε πολλά μηνύματα και στα παιδιά και σε εμάς, γιατί και εμείς παιδιά είμαστε και στους μεγάλους", είπε ο Αντώνης Γκλαβάς, που σκηνοθέτησε την παράσταση. "Περάσαμε πολύ ωραία στις πρόβες μας. Ήταν πολύ δημιουργικές", συμπληρώνει. Η Όλγα Σταυροπούλου συμφωνεί ότι περνούν πολύ ωραία και ότι ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, σημειώνοντας ότι το φετινό θεατρικό της ομάδας ήταν πιο ολοκληρωμένο.

Θετικές εντυπώσεις προκάλεσε επίσης η επιλογή του παραμυθιού του Χρήστου Μπουλώτη. Η ομάδα διασκεύασε το έργο και να πρόσθεσε ρόλους.  Η υπόθεση αναφέρεται στην αγάπη μου γεννιέται ανάμεσα σε μία μοναχική λεύκα που ζει σε ένα λιβάδι και σε ένα λευκό άλογο.

Την ομάδα "Παιδικά Όνειρα" παρουσίασε ο σκηνοθέτης της παράστασης  Αντώνης Γκλαβάς. Αυτή αποτελείται από τους: Όλγα Σταυροπούλου, Μάγδα Λαζάρου, Μάριον Μίχα, Ξένη Αμπντουλάι, Θάνο Ιωάννου, Μάριο Καλικούρδη και Βασιλική Μπιζιώτα.

Ο Χρήστος Μπουλώτης, είναι αρχαιολόγος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png