"Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα". Μια επιτυχημένη παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.


Μετά από ενάμιση χρόνο προετοιμασίας, το θεατρικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο με μία παράσταση που γεμίζει, την πρόσφατα ανακαινισμένη, αίθουσα του θεάτρου. Ο Γιώργος Μπήτρος διασκευάζει και σκηνοθετεί ένα από τα σημαντικότερα έργα του Ιταλού συγγραφέα Εντουάρτντο Ντε Φίλιππο, το "Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα". Ο σκηνοθέτης του έργου μίλησε λίγο μετά την χθεσινοβραδινή παράσταση στο Aegina Portal, για τα θέματα που διαπραγματεύεται το έργο, την συνολική προσπάθεια για να ανέβει αυτή η παράσταση, αλλά και την υποδοχή που του έκανε το κοινό της Αίγινας: "Είναι ένα έργο το οποίο το αγκάλιασε το Αιγινήτικο θεατρόφιλο κοινό. Πιστεύω ότι το έχουμε προσφέρει όμορφες βραδιές αυτόν τον Δεκέμβρη που παίζουμε, στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Εύχομαι να έχουμε συμβάλει, έστω και λίγο, να έχουμε βάλει ένα μικρό λιθαράκι, για να φωτίσουμε τις θεατρικές νύχτες της Αίγινας", είπε.

Στο Aegina Portal μίλησαν επίσης ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κύριος Βασίλης Μουσουλέας και ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας.

Μετάφραση: Αλέκα Κατσέλη
Διασκευή - σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαίρη Σταυρίδου.
Μουσική επιλογή: Ανέστης Κορνέζος.
Κατασκευή σκηνικών: Γιώργος Κοττάκης - Κώστας Φύσσας
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Μουσουλέας.
Τους ρόλους ερμηνεύουν με τη σειρά εμφανίσεως οι: Νένα Τρικοπούλου, Ελλάς Σώρρου, Κώστας Φύσσας, Γιώργος Κοττάκης, Παντελής Γκαρής, Πασχάλης Μελισσάρης, Αρετή Κουκούμη, Ασπασία Φωτάκη, Αντώνης Γκλαβάς, Στέλιος Ξυδέας, Νίκος Νικολάου, Στέλλα Λεούση, Στέλιος Κοττάκης, Νίκος Πέππας.

Οι επόμενες ημερομηνίες των παραστάσεων είναι Δευτέρα 17/12, Παρασκευή 21/12, Σάββατο 22/12 και Κυριακή 23/12.

Ώρα έναρξης: 20.00
Τιμή εισόδου : 5 ευρώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png