Πρόβα τζενεράλε για την θεατρική παράσταση "Λόγω βλάβης". Την Παρασκευή η πρεμιέρα.


Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, κάνει πρεμιέρα το θεατρικό έργο του Γιώργου Μπήτρου "Λόγω Βλάβης". Του δύο ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Νίκος Νικολάου και Λευτέρης Βατικιώτης. Σήμερα το βράδυ έγινε η πρόβα τζενεράλε της θεατρικής παράστασης. Το κοινό της Αίγινας είχε παρακολουθήσει το έργο το 2011, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Βασιλάκη και σκηνικά - κουστούμια της Κατερίνας Γιάννακα. Τότε, τους δύο ρόλους ερμήνευαν ο Νίκος Νικολάου και ο Ανέστης Κορνέζος. Η παράσταση είχε δημιουργήσει θετική αίσθηση και οχτώ χρόνια μετά παρουσιάζεται αυτή τη φορά σε έναν κλειστό χώρο, στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.

"Το Λόγω Βλάβης είναι ένα έργο ιδιαίτερο, το οποίο αναφέρεται σε μία δύσκολη εποχή για την Αίγινα, όπως είναι η δεκαετία του '60 και λίγο του ΄70", λέει ο Γιώργος Μπήτρος που, επίσης, σκηνοθετεί την παράσταση. "Οι δύο άνθρωποι, θα δούμε, ότι βγάζουν πράγματα πάρα πολλά από την ψυχή τους και λέγονται αλήθειες οι οποίες δεν είχαν ειπωθεί μέχρι στιγμής. Αλήθειες οι οποίες όταν ήταν να ειπωθούν δεν λέχθηκαν, δεν ειπώθηκαν και έχουν μείνει σαν οικογενειακά μυστικά", συμπληρώνει.

Μέρες παραστάσεων: κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου.
Ώρα έναρξης 20.30.
Είσοδος ελεύθερη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png