Μία επιτυχημένη μουσικοχορευτική παράσταση , από την Ευαγγελία Ρεκλείτη και τον Βαγγέλη Πιτσιλό.


Ως κάτι πολύ βαθύ, κάτι πολύ εσωτερικό, περιέγραφαν οι θεατές που απόλαυσαν την χθεσινοβραδινή παράσταση του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ, στην κατάμεστη από κόσμο αυλή του 2ου Γυμνασίου Αίγινας. Η μουσικοχορευτική παράσταση είχε τίτλο "Φτερά", την σκηνοθεσία, την χορογραφία και το κείμενο έκαναν η Ευαγγελία Ρεκλείτη και ο Βαγγέλης Πιτσιλός. Το τέλος της παράστασης βρήκε πολλούς από τους θεατές βαθιά συγκινημένους, να "ταξιδεύουν" με την ονειρική ατμόσφαιρα της παράστασης.

Το θέμα του έργου αφορά στην τάση της εποχής να μετατρέπει το αφύσικο σε φυσικό. Η ηρεμία, το κελάηδημα των πουλιών, ο ελεύθερος χρόνος, η ενασχόληση με τα παιδιά, η προστασία του περιβάλλοντος, μοιάζουν όλο και περισσότερο με αφύσικα πράγματα. Από την άλλη η μηχανοποιημένη καθημερινότητα, το άγχος, ο καιροσκοπισμός και τα γυμνά συναισθήματα μοιάζουν φυσικά. Τα "Φτερά" οδηγούν στην ελευθερία, που ωστόσο είναι δύσκολο κάποιος να διαχειριστεί, είναι ένα σημείο εκκίνησης και επανεκκίνησης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png