"Μαγικές" στιγμές έζησαν μικροί και μεγάλοι θεατρόφιλοι στην παράσταση "Οδυσσεβάχ"!


Κατάμεστο ήταν χθες το βράδυ το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, που φιλοξενεί και φέτος τις παραστάσεις του 9ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Ο λόγος ήταν η παράσταση της Ξένιας Καλογεροπούλου, ο "Οδυσσεβάχ", "ένα από τα πιο σημαντικά κείμενα του θεάτρου για παιδιά, βασισμένο στους μύθους, στα λαϊκά παραμύθια και την επική λογοτεχνία. Ένα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι όπου τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα", όπως περιγράφει το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το πρόγραμμα του 9ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας συνεχίζεται την Τετάρτη 31 Ιουλίου, με την θεατρική παράσταση "Ειδήσεις είναι θα περάσουν". Στην παράσταση βλέπουμε τη ζωή ενός άντρα εθισμένου στους οικονομικούς όρους, ο οποίος αδιαφορώντας για την προσωπική του ζωή και ευτυχία, αποχαυνώνεται παρακολουθώντας συνεχώς δελτία ειδήσεων. Ενός μετανάστη που πουλάει τριαντάφυλλα και δείχνει πως παρά την καταγωγή του, το χρώμα της επιδερμίδας του και οι προσβολές που δέχεται καθημερινά κρύβει μέσα του μια ψυχή που αισθάνεται αγαπά και πονάει. Μιας νεαρής Ρωσίδας η οποία παρόλο που ταξίδεψε στην Ελλάδα για αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης, αναγκάστηκε να ψιθυρίσει στα κακόβουλα σχόλια των άλλων ανθρώπων: «Ντρέπομαι» Ενός πρώην μεγάλου ονόματος της πίστας που έζησε το όνειρό του και τώρα λέει τις μεγαλύτερες αλήθειες.

Σκηνοθεσία: Μάριος Ντερντές.
Κείμενο: Λευτέρης Ελευθερίου, Γιώργος Φειδάς, Μάριος Ντερντές.
Ερμηνεύουν: Άρης Τσάπης, Αναστασία Παντούση, Γιάννης Φραγκίσκος.
Είσοδος: 10 Ευρώ. Προπώληση 8 Ευρώ.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21:15. Αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων μπορείτε να το δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png