Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση "Φρικαντέλα", από την θεατρική ομάδα "Παιδικά Όνειρα"!


Το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά: "Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα", σε διασκευή Αντώνη Γκλαβά, παρουσίασε η θεατρική ομάδα "Παιδικά Όνειρα", του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας στο Δημοτικό Θέατρο.

Την παράσταση παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι, που γέμισαν με την παρουσία τους το Δημοτικό Θέατρο, χειροκρότησαν ζεστά τους μικρούς πρωταγωνιστές και απόλαυσαν μια προσεγμένη παράσταση. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, που συνεχάρη τα μέλη της θεατρικής ομάδας για την παράσταση, όπως και η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν και βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η παράσταση.

Την θεατρική ομάδα αποτελούν οι: Αντώνης Γκλαβάς, Σταματίνα Ασημαντώνη, Όλγα Σταυροπούλου, Σωζία Ρωπαΐτη, Χρυσούλα Λαδά, Πέτρος Φλεμετάκης, Σπύρος Φλεμετάκης, Μαρία Αντωνίου και Κατερίνα Πολυχρονοπούλου. Την μουσική επένδυση της παράστασης έκανε η κ. Μαρία Χαλδαίου με την κιθάρα της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png