Επιτυχημένη πρεμιέρα για το 10ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, με μονόπρακτο των 'Αντον Τσέχωφ και Γκαμπριέλ Αρού, που ερμήνευσε η Άννα Γεραλή.


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρεμιέρα του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, που άνοιξε την αυλαία του με την θεατρική παράσταση "Όλια, μια ψυχούλα" των 'Αντον Τσέχωφ και Γκαμπριέλ Αρού με την Άννα Γεραλή. Η ηθοποιός Άννα Γεραλή άνοιξε αυτό το επετειακό φεστιβάλ, μετά από τιμητική πρόσκληση της ΚΕΔΑ, καθώς εκείνη ξεκίνησε το φεστιβάλ τον Ιούλιο του 2011. Το φεστιβάλ, που γίνεται κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που επιτάσσουν τα μέτρα για τον  κορονοϊό, προλόγισε εκ μέρους της επιτροπής ο κ. Γιώργος Μπήτρος.

Μετά την παράσταση της Άννας Γεραλή που απόλαυσαν οι φίλοι του φεστιβάλ (η Άννα Γεραλή την είχε σκηνοθετήσει για τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας το 2009) ακολούθησε χαιρετισμός από την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κυρίας Μαίρης Κουκούλη και του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά. Ο δήμος της Αίγινας δώρησε τιμής ένεκεν στην  Άννα Γεραλή, για την προσφορά της στο Φεστιβάλ Θεάτρου, το πρωτότυπο του θέματος της αφίσας που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο εικαστικός Νίκος Καπάνταης.
 
Ακολούθησε ένα νοσταλγικό video για τα δέκα χρόνια του φεστιβάλ που επιμελήθηκε ο Ανέστης Κορνέζος.
 
Το πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Αίγινας συνεχίζεται σήμερα με την θεατρική παράσταση "Το Παγκάκι" με τους ηθοποιούς Γιώργο Κιμούλη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png