"Θησέας και Μινώταυρος". Παιδική θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα "Παιδικά όνειρα".

 
Μία νέα παιδική θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, ανεβάζει την Δευτέρα 31 Αυγούστου, την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου η θεατρική ομάδα "Παιδικά όνειρα" του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Η παράσταση έχει τίτλο "Θησέας και Μινώταυρος" και μεταφέρει στην θεατρική σκηνή ένα γνωστό μύθο, που ζωντανεύει με μαντινάδες και τραγούδια από την Κρήτη και αποδίδεται με χιούμορ αλλά και ευαισθησία.

Καθώς οι μέρες των παραστάσεων πλησιάζουν στο Aegina Portal μίλησαν ο σκηνοθέτης της παράστασης Αντώνης Γκλαβάς, ο οποίος έχει γράψει επίσης κείμενο και παίζει στην παράσταση και οι ηθοποιοί Πασχαλίνα Ζαχαράκου, Νάνσυ Γιαννίτση και Σταματίνα Ασημαντώνη, παρουσιάζοντας το έργο και τα συναισθήματα που τους προκαλεί η συμμετοχή τους τόσο στην ομάδα, όσο και στο συγκεκριμένο θεατρικό. 
 
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο κτήμα Κολλάτου την  Δευτέρα 31 Αυγούστου, την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά όπως επισημαίνει η ομάδα για να μην υπάρχει συνωστισμός, όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν θα πρέπει κλείσουν θέσεις στο τηλ. 6982281148.
 
Συντελεστές της παράστασης:
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Αντώνης Γκλαβάς
Σκηνικά: Παιδικά Όνειρα
Κιθάρα: Μαρία Χαλδαίου
Λαούτο: Αλέξανδρος Σπιτζινγκ
Κοστούμια: Ρένα Παπαδοπούλου
Παίζουν και τραγουδούν:
Πασχαλίνα Ζαχαράκου
Νάνσυ Γιαννίτση
Αναστασία Αθανασιάδη
Σταματίνα Ασημαντώνη
Αντώνης Γκλαβάς
 
Η θεατρική ομάδα "Παιδιά όνειρα", ξεκίνησε το 2014 και από τότε έχει παρουσιάσει παραστάσεις που άφησαν ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις. Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιάσει τα έργα "Έρχεσαι μαζί μου;" της Κάρμεν Ρουγγέρη,  "Κατά τον δρόμο της καρδιάς" του Κώστα Σταυρόπουλου , "Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας", του Χρήστου Μπουλώτη, "Οι 12 θεοί του Ολύμπου - ένα μαγικό ταξίδι στη μυθολογία,  "Του Αισώπου οι Μύθοι" και τέλος η "Φρικαντέλα" του Ευγένιου Τριβιζά. Η ομάδα ετοίμαζε τις " Έκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη για το φετινό Φεστιβάλ Φιστικιού, όμως λόγω των συνθηκών επέλεξε το  "Θησέας και Μινώταυρος".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png