"Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας". O Γιώργος Ηλιόπουλος στο φινάλε του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.

theatro-aeginas-00.jpg

Υπέροχο φινάλε για ένα υπέροχο φεστιβάλ. Το 11ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, που κράτησε συντροφιά στις καλοκαιρινές μας βραδιές, ολοκληρώθηκε χθες με τον Γιώργο Ηλιόπουλο και την θεατρική παράσταση "Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας", σε σκηνοθεσία Βασιλικής Ανδρίτσου.

"Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του σύγχρονου άντρα και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα αισθήματά του".

Μετά το τέλος της παράστασης ο Γιώργος Ηλιόπουλος μίλησε στον Γιώργο Μπήτρο για το έργο, την παράσταση και την εμπειρία του από το Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας ήταν οι: Κουκούλη Μαίρη, Μπήτρος Γιώργος, Θεοδωράκου Μαρία, Κουκούμη Αρετή, Λαβούτα Άρτεμις, Μπήτρου Νεκταρία, Πρωτονοταρίου Σοφία, Στουραΐτου Αγγελική, Τικοπούλου Νένα, Χαρτοφύλακα Μάρθα και Χελιώτης Παναγιώτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png