Πρεμιέρα για το 13ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Θεατρικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αίγινας.

20230722_212952-premiera-festival-theatrou-2.jpg

Υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αίγινας, υπόσχεται να χαρίσει και φέτος το Φεστιβάλ Θεάτρου, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου με το έργο "Κατά Μάρκον.


Μια ρεμπέτικη λειτουργία" με τον Τάκη Χρυσικάκο. Το θεατρόφιλο κοινό και οι φίλοι του φεστιβάλ δεν πτοήθηκαν από τις υψηλές θερμοκρασίες και απόλαυσαν μια έξοχη παράσταση, που προέβαλε τις ιστορικές και κοινωνικές συνθήκες που γέννησαν την παράδοση του ρεμπέτικου και προσδιόρισαν το ύφος και το ήθος του.

Το κοινό καλωσόρισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Γιώργος Μπήτρος και χαιρέτησε και εκ μέρους του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, η αντιδήμαρχο κ. Μαίρη Κουκούλη. Το φεστιβάλ θεάτρου θα κρατήσει συντροφιά στους κατοίκους και στους παραθεριστές της Αίγινας μέχρι τις 13 Αυγούστου. Μεταξύ των θεατών ήταν η πρώτη καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ, η ηθοποιός και σκηνοθέτις Άννα Γεραλή.

Συντελεστές της παράστασης: Κείμενα-μουσική επιμέλεια: Λάμπρος Λιάβας Ερμηνεία – Σκηνοθεσία : Τάκης Χρυσικάκος, στο μπουζούκι ο Αναστάσης Μπίτζιος.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα Κυριακή με μία παράσταση για παιδιά, το θεατρικό έργο. "Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ". Ώρα έναρξης για όλες τις παραστάσεις είναι στις 21:15. Προπώληση εισιτηρίων στο "Κέντρο Τύπου" και στο "Λυχνάρι deco".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png