Με τη θεατρική παράσταση "Εσένα μόνο", ολοκληρώθηκε το 13ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.

DSC_0012-festival-theatrou-02.JPG

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση "Εσένα μόνο", σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιώργου Μπήτρου, με την οποία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του 13ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.

Το έργο αναφέρεται στην ιστορία μιας γυναίκας που αφιέρωσε τη ζωή της στη μάνα της, ενώ συγχρόνως μέσα από ένα ταξίδι αναμνήσεων μας παρουσιάζει τη ζωή της, τα όνειρα που είχε και έχει ακόμα, τις χαρές, τις δυσκολίες, τα πάθη, μιλά για τις ευκαιρίες που έχασε, τα πρόσωπα που αγάπησε και ερωτεύτηκε, τον πατέρα της και νοσταλγεί το νησί της. Έπαιξαν η Νένα Τρικοπούλου και η Αρετή Κουκουμή, που χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των παραστάσεων, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Γιώργος Μπήτρος, μίλησε στο Aegina Portal κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της φετινής διοργάνωσης και ευχαριστώντας όσους βοήθησαν στην υλοποίησή της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png