POEM VII. Μια εντυπωσιακή χοροθεατρική παράσταση του Βαγγέλη Πιτσιλού, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Καψάλη.

20240618_215231.jpg

Μία υπέροχη παράσταση, παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης ο Βαγγέλης Πιτσιλός και η θεατρική του ομάδα, στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ανδρέα, Δημητρίου και Φλώρας Καψάλη.


Ήταν μία χοροθεατρική performance για τον ρόλο του ανθρώπου μέσα από τη ποίηση. Μ' αυτή την εκδήλωση άνοιξε το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του ιδρύματος. 

"Μια παράσταση που πηγάζει μέσα από την αγνότητα και την ευαισθησία για ένα καλύτερο αύριο", όπως αναφέρεται στο σημείωμα της εκδήλωσης. Τα έσοδα θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αίγινας.

20240618_220319.jpg

Την εκδήλωση προλόγισε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βαγγέλης Πιτσιλός, που είχε επίσης την ιδέα της παράστασης και έκανε τις χορογραφίες. Χαιρέτησε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος, κ. Σίλα Αλεξίου. 

20240618_220320.jpg

Ερμήνευσαν: Κυριακή Αλυφαντή, Άννα Αρακαδάκη, Μαρία Γιαννούλη, Χριστίνα Γρυπαίου, Μαριλένα Κάτσα, Μαρία Κοττάκη, Κλεοπάτρα Λαβούτα, Έλενα Λέκκα, Ξανθή Πανταζή, Ιακωβίνα Ρούσσου, Εύα Σισκαμάνη, Αγγελική Σαΐνη, Μαρία Φίνου.

Toν σχεδιασμό του φωτισμού  και το video έκανε η Βασιλική Ταντάουι, το χειρισμό της οθόνης και της κάμερας η Τίνα Τζάθα, τον ήχο και την τεχνική υποστήριξη ο Παναγιώτης Κλήμης, το video trailer η Μυρτώ Αποστολίδου, την αφίσα η Φωτεινή Κάτσα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png