"Ταξίδι στην ιστορία - Αίγινα - Μεγάλη Εκκλησία - Καποδίστριας - Αρχή Νεοελληνικού Κράτους". Την Παρασκευή η παρουσίαση του βιβλίου.

"Ένα ταξίδι με το σκάφος της ιστορίας από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας με κέντρο την Αίγινα και τη Μεγάλη Εκκλησία", είναι το νέο βιβλίο του πρωτοπρεσβύτερου, πατέρα Εμαννουήλ Γιαννούλη, εφημέριου του Μητροπολιτικού Ναού του νησιού. Το βιβλίο έχει τίτλο: "Ταξίδι στην ιστορία - Αίγινα - Μεγάλη Εκκλησία - Καποδίστριας - Αρχή Νεοελληνικού Κράτους" και στα πέντε μέρη του περιλαμβάνει σπάνιο υλικό, τα τεκμηριωμένα αποτελέσματα της έρευνας σημαντικών ιστορικών γεγονότων, σε μία παράλληλη διαδρομή από το 3.000 π.Χ. μέχρι τις μέρες μας με επίκεντρο την Αίγινα και τον ιστορικό ναό της Μητρόπολης.


Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα στον κινηματογράφο "Τιτίνα", από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κύριο Διονύσιο Καλαμάκη και τον ιστορικό, ερευνητή κύριο Ανδρέα Κούκο. Η παρουσίαση του βιβλίου εντάσσεται στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων για τον πρώτο επίσημο εορτασμό τησ 26ης Ιανουαρίου ημέρας της ορκωμοσίας του Καποδίστρια στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας κατά το έτος 1828.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png