"Σ' ένα γύρισμα της ζωής". Η Αλκυόνη Παπαδάκη στο βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι".


Μία υπέροχη βραδιά διοργάνωσε το βιβλιοπωλείων "Λυχνάρι" για τους φίλους του βιβλίου. Το Σάββατο, με την ευκαιρία της εκδήλωσης των εγκαινίων του καταστήματος, στον καινούργιο χώρο λειτουργίας του, φιλοξένησε τη συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη που παρουσίασε το βιβλίο της "Σ' ένα γύρισμα της ζωής", μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, που όπως φάνηκε από τη συμμετοχή του, "διψά" για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.


Η βραδιά των εγκαινίων ξεκίνησε με τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου κύριο Παναγιώτη Καλαμάρα, να ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν το κατάστημα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ καλωσόρισε την κυρία Κέλλυ Ιωαννίδου από τις εκδόσεις "Καλέντης" και φυσικά τη συγγραφέα κυρία Αλκυόνη Παπαδάκη. Η εκδήλωση περιελάμβανε την παρουσίαση του μυθιστορήματος της κυρίας Παπαδάκη
"Σ΄ένα γύρισμα της ζωής", που έγινε από τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα κύριο Γιώργο Μπήτρο. Στη συνέχεια η κυρία Παπαδάκη μίλησε για το έργο της, αλλά και για τη σχέση της με την Αίγινα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μπουφέ, ενώ μέσα σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν από κοντά την κυρία Παπαδάκη, αλλά και να ευχηθούν "καλές δουλειές" στον κύριο Παναγιώτη Καλαμάρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png