"Αλληλέγγυες μέρες". Η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ποταμιάνου.

Στο cafe "Νήσος" στην παραλία της Αίγινας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "Αλληλέγγυες μέρες" (εκδόσεις Ποταμός)  του πανεπιστημιακού Δημήτρη Ποταμιάνου. Το βιβλίο παρουσίασαν ο εκπαιδευτικός - συγγραφέας κύριος Γιώργος Μπήτρος και ο κύριος Αλέξης Κράους, ιστορικός. Αποσπάσματα διάβασε η ηθοποιός κυρία Άννα Γεραλή, ενώ την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος κυρία Βικτώρια Τράπαλη.


Ο Δημήτρης Ποταμιάνος σπούδασε ανθρωπολογία και ιστορία στο Παρίσι. Είναι διδάκτωρ ιστορίας του Πανεπιστημίου του Παρισιού και καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου στο Τμήμα Επικοινωνίας. Γράφει συστηματικά για το κρασί, το φαγητό και τον πολιτισμό τους από το 1990 έως σήμερα. Και μαγειρεύει, βέβαια, για τον εαυτό του και για καλούς φίλους από πολύ παλιότερα. Επιμελήθηκε και παρουσίασε, μαζί με την Μαλβίνα Κάραλη, την εκπομπή "Μαγειρική Τέχνη". Συνεργασίες του έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί στα έντυπα "Elle", "ο Αναγνώστης", "Το Βήμα", "Μενού και άλλα", "Οινέας" ("Symbol"). Έχει συγγράψει δοκίμια, κριτικά σημειώματα και πρόζα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png