"Το καινούργιο μυθιστόρημα της Μαρίας Τζίτζη λειτουργεί σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Ξεκινώντας από το πρώτο επίπεδο θα βρούμε μια ιστορική κοσμοπολιτική μυθοπλασία. Σε ένα δεύτερο επίπεδο θα βρούμε τις γνώσεις ενός ειδικού για ένα θέμα όπως είναι το αμπέλι και η ποιότητα του κρασιού. Στο τρίτο επίπεδο θα βρούμε τη συγγραφέα να ανοίγει (ή άραγε να κλείνει) την ψυχή της και τα συναισθήματα. Άλλωστε, μια αφήγηση γίνεται τόσο για αυτά που θέλουμε να δείξουμε, όσο και για όσα έχουμε να κρύψουμε ή δεν ξέρουμε ότι έχουμε", διαβάζουμε στην προσωπική της ιστοσελίδα.
"Σαν κρασί". Η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Τζίτζη.
"Σαν Κρασί", είναι ο τίτλος του καινούργιου βιβλίου ( Εκδόσεις Anubis) της κυρίας Μαρίας Τζίτζη, η παρουσίαση του οποίου έγινε χθες το απόγευμα στην παραλία της Αίγινας. Το βιβλίο προλόγισε η δημοσιογράφος κυρία Άρτεμις Τζίτζη. Η συγγραφέας κατάγεται από την Αίγινα και την έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν μέσα από εισηγήσεις σε εκδηλώσεις που έχουν γίνει στο νησί σχετικές με την εξειδίκευσή της ως χημικού: την οινολογία. Το νέο της βιβλίο είναι βραβευμένο από την Ένωση Λογοτεχνών, ενώ είναι η συγγραφέας των βιβλίων: "Στοιχεία οινολογίας - η τέχνη του οινοχόου" και "Σκοτεινό κελάρι".
"Το καινούργιο μυθιστόρημα της Μαρίας Τζίτζη λειτουργεί σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Ξεκινώντας από το πρώτο επίπεδο θα βρούμε μια ιστορική κοσμοπολιτική μυθοπλασία. Σε ένα δεύτερο επίπεδο θα βρούμε τις γνώσεις ενός ειδικού για ένα θέμα όπως είναι το αμπέλι και η ποιότητα του κρασιού. Στο τρίτο επίπεδο θα βρούμε τη συγγραφέα να ανοίγει (ή άραγε να κλείνει) την ψυχή της και τα συναισθήματα. Άλλωστε, μια αφήγηση γίνεται τόσο για αυτά που θέλουμε να δείξουμε, όσο και για όσα έχουμε να κρύψουμε ή δεν ξέρουμε ότι έχουμε", διαβάζουμε στην προσωπική της ιστοσελίδα.
"Το καινούργιο μυθιστόρημα της Μαρίας Τζίτζη λειτουργεί σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Ξεκινώντας από το πρώτο επίπεδο θα βρούμε μια ιστορική κοσμοπολιτική μυθοπλασία. Σε ένα δεύτερο επίπεδο θα βρούμε τις γνώσεις ενός ειδικού για ένα θέμα όπως είναι το αμπέλι και η ποιότητα του κρασιού. Στο τρίτο επίπεδο θα βρούμε τη συγγραφέα να ανοίγει (ή άραγε να κλείνει) την ψυχή της και τα συναισθήματα. Άλλωστε, μια αφήγηση γίνεται τόσο για αυτά που θέλουμε να δείξουμε, όσο και για όσα έχουμε να κρύψουμε ή δεν ξέρουμε ότι έχουμε", διαβάζουμε στην προσωπική της ιστοσελίδα.