Κάθε Τετάρτη θα λειτουργεί η βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη. Διαθέτει 1.500 τίτλους βιβλίων και τμήματα Λογοτεχνικό και Ιστορικό - Αρχαιολογικό.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη ενημερώνει τους Αιγινήτες και τους φίλους του νησιού για το άνοιγμα της βιβλιοθήκης του. Από 15 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη και ώρες απογευματινές 5-8 μ.μ. στο κτίριο του στη Λεωφόρο Πετρίτη στο Λιβάδι, περισσότεροι από 1.500 τίτλοι στοχεύουν στο να εμπλουτίσουν τη μάθηση των ενδιαφερομένων. Η επιτροπή επίβλεψης αποτελείται από δώδεκα Αιγινήτισσες μέλη του συλλόγου των Φίλων του, που εθελοντικά προσφέρονται με την καθοδήγηση της επιμελήτριας λειτουργίας κυρίας Ειρήνης Μουτσάτσου και τη φροντίδα της βιβλιοθηκονόμου κας Σταυρούλας Κοντράρου.

Η βιβλιοθήκη αποτελείται από λογοτεχνικό τμήμα, με δανειστική μεταχείριση των βιβλίων διάρκειας ενός μήνα, με απαραίτητα στοιχεία ταυτότητας, ηλεκτρονικής διεύθυνση αν υπάρχει, τηλεφώνου και υπογραφή στο βιβλίο κίνησης. Επίσης Ιστορικό - Αρχαιολογικό τμήμα με μελέτη στο χώρο της βιβλιοθήκης και δυνατότητα αντιγραφής και φωτοτυπικής απεικόνισης εκτός του κειμένου (εκτός εικόνων).

Περισσότερες πληροφορίες: κα Μουτσάτσου 22970 23541 και 6983911290 κα Καψάλη 6973770170 και κα Μαντά 697726678.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png