Η ομιλία του πρωτοπρεσβύτερου Εμμανουήλ Γιαννούλη στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών, διοργάνωσε εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την ίδρυση της Φιλικής και Φιλόμουσου Εταιρείας (1814 - 2014) τα 185 χρόνια από το θάνατο του Αλέξανδρου Υψηλάντη, και την ορκωμοσία του Καποδίστρια στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας (1828 -- 2013). Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε την παρουσίαση του βιβλίου "Ταξίδι στην ιστορία - Αίγινα.

Μεγάλη Εκκλησία. Καποδίστριας - Αρχή Νεοελληνικού Κράτους", του πρωτοπρεσβύτερου Εμμανουήλ Γιαννούλη, από τον πολιτικό επιστήμονα Κωνσταντίνο Χολέβα. Συντονιστές ήταν ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας.

Η εκδήλωση παρουσιάζεται με κάποια καθυστέρηση λόγω του τριήμερου προγράμματος για τον Ιωάννη Καποδίστρια που μεσολάβησε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png