Σε κλίμα συγκίνησης η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Σαραντάκου "Ο βενετσιάνικος καθρέπτης".

Τον αείμνηστο Δημήτρη Σαραντάκο τίμησε χθες το Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας", με την παρουσίαση του βιβλίου του "Ο βενετσιάνικος καθρέπτης". Η εκδήλωση έγινε στο εντευκτήριο του συλλόγου και προλογίστηκε από τον πρόεδρό του κύριο Βασίλη Μουσουλέα. Για τον Δημήτρη Σαραντάκο μίλησε ο ο φιλόλογος κύριος Δημήτρης Νικολόπουλος, παρουσιάζοντας το έργο ενός συγγραφέα, αλλά και την ποιότητα του χαρακτήρα ενός φίλου. Ενός ανθρώπου που αγάπησε την Αίγινα και συμμετείχε προσφέροντας με τη δημιουργική του διάθεση, πνεύμα και ταλέντο.

Ακολούθησε προβολή φωτογραφιών από τη ζωή του Δημήτρη Σαραντάκου, ενώ στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός κύριος Χρήστος Ρέππας προχώρησε στην παρουσίαση του βιβλίου, που περιελάμβανε ανάγνωση κειμένων από την την κυρία Μαίρη Σταυρίδου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Την εκδήλωση παρακολούθησε η κυρία Κική Σαραντάκου, φίλοι και συνεργάτες του συγγραφέα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png