4η έκθεση βιβλίων για την Αίγινα, στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.

Για τέταρτη φορά διοργανώνεται στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης μία έκθεση, που κάποτε είχε περιγραφεί ως "ένα ζωντανό κύτταρο, που ανανεώνεται και πολλαπλασιάζεται διαρκώς". Ωστόσο καθώς τα χρόνια περνούν διαπιστώνει κανείς ότι πρόκειται για κάτι πολύ πιο ουσιώδες για την ίδια την Αίγινα, μία σύνθετη, πολυεπίπεδη και πολυσυλλεκτική γνωσιακή βάση. Η προσπάθεια είχε ξεκινήσει το 2007, και από τότε ο όγκος, αλλά και η ποιότητα της πληροφορίας που προστίθεται σε αυτό το αρχείο είναι εξαιρετικός. Την προσπάθεια είχε "αγκαλιάσει" το βιβλιόφιλο κοινό της Αίγινας από την πρώτη στιγμή, κάτι που συνεχίζεται, με αποτέλεσμα ο κατάλογος που καταρτίζεται να αποτελεί πια ένα πολύτιμο εργαλείο.

Για την τέταρτη έκθεση μίλησε στο Aegina Portal ο κύριος Γιώργος Μπήτρος, από τον οποίο ουσιαστικά ξεκίνησε όλη αυτή η πρωτοβουλία και συνεχίζεται παρά τις αντιξοότητες. Παρουσίασε μάλιστα δύο βιβλία που ο ίδιος ξεχώρισε για το περιεχόμενό τους. Η έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά τα απογεύματα από τις 19.00 – 21.00 μ. μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Αυγούστου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png