"Έχω δικαίωμα να πω μια ιστορία;". Η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Μερτζάνη από τον σύλλογο γυναικών "Η Αφαία".


Την συγγραφέα Άννα Μερτζάνη φιλοξένησε η αποψινή εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αίγινας "Η Αφαία" στο Λαογραφικό Μουσείο. Η εκδήλωση αφορούσε στην παρουσίαση του βιβλίου "Έχω δικαίωμα να πω μια ιστορία;" από τις εκδόσεις "Απόπειρα" - 2011. Την εκδήλωση προλόγισαν η κυρία Δέσποινα Σακκιώτη και η κυρία Βάντα Βάρτζελη εκ μέρους του συλλόγου.

Μια συντροφιά οχτώ παιδιών αποκτά πολιτική συνείδηση, καταγράφοντας περιπέτειες και απρόσμενα γεγονότα. Πράγματα που τα ώθησαν να ανακαλύψουν τα δικαιώματά τους. Η πνευματική ελευθερία, η σωματική ακεραιότητα, η οικογένεια, έρχονται σαν ερωτήματα που θα τα οδηγούν να ανακαλύψουν τα δικαιώματά τους.

Η Άννα Μερτζάνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα "Child Care, Law and Practice" στο Keele University της Αγγλίας. Στη μεταπτυχιακή της εργασία ασχολήθηκε με τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, κάνοντας μια διαπολιτισμική σύγκριση ανάμεσα στο ελληνικό και το βρετανικό Δίκαιο. Εδώ και πέντε χρόνια εργάζεται στη νηπιακή και δημοτική εκπαίδευση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png