"Ο γιος της". Το πρώτο μυθιστόρημα του Σωτήριου Γ. Μάιπα.


Η ψυχή του σημαδεμένη σαν το σώμα της μάνας του. Ένας πατέρας βίαιος, μια γιαγιά αυταρχική, μια σειρά θανάτων ορφανή από ενόχους και μια ζωή καταδικασμένη στον πόνο, στο αίμα και στα αμέτρητα γιατί. Ο μικρός Κωστής παύει να είναι παιδί και κουβαλώντας τις σκιές του παρελθόντος, παλεύει με τους εφιάλτες του. Περπατώντας σε εχθρικά μεταφυσικά μονοπάτια, αναζητά τη λύτρωση με μοναδική πυξίδα την αγάπη για τη μάνα του. Πώς και πού θα καταλήξει το παιδί με τα αιματοβαμμένα χέρια; Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο εδώ.

Ο Σωτήρης Μάιπας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987, μεγάλωσε στην Αίγινα, σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ (2005-2010) και συνέχισε με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ (2011 έως σήμερα). Έχει εξειδικευτεί στην περιβαλλοντική υγεία και εργάζεται στο αντίστοιχο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ (από το 2014 έως σήμερα). Είναι διαχειριστής και υπεύθυνος επικοινωνίας της ιστοσελίδας επιστημονικού, εκπαιδευτικού και πολιτισμικού περιεχομένου onpodium.gr-The art of sharing knowledge, η οποία λειτουργεί από το 2017. Έχει συγγράψει, μεταξύ άλλων, ένα σημαντικό αριθμό άρθρων, τα οποία περιλαμβάνουν άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, σε πρακτικά συνεδρίων και άρθρα διαδικτύου. Το έργο «Ο γιος της» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png