"Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις". Η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Δομάζου στην Αίγινα.


Παρουσία τους προέδρου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας κυρίου Σταμάτη Μαρμαρινού, που χαιρέτησε την εκδήλωση, της κυρίας Καίτης Σαλπέα, προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας, αλλά και δεκάδων φίλων του Παναθηναϊκού, κατοίκων του νησιού και παραθεριστών, ο "Στρατηγός" του ελληνικού ποδοσφαίρου παραβρέθηκε χθες το απόγευμα σε τιμητική εκδήλωση στην Αίγινα, που περιελάμβανε την παρουσίαση του βιβλίου - λευκώματος με τίτλο: "Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις", στο οποίο ο Μίμης Δομάζος αποκαλύπτει μυστικά του ποδοσφαίρου και στιγμές από γεγονότα που ξυπνούν μνήμες και νοσταλγία. Ιστορίες, φωτογραφίες, διηγήσεις, ακόμη και τεχνικές συμβουλές, συνθέτουν το περιεχόμενο ενός βιβλίου που καταδεικνύουν το ακατανίκητο πάθος, την μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Η όμορφη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στην παραθαλάσσια ταβέρνα "Στρατηγός" στον Μαραθώνα, με φόντο την θάλασσα και ήταν γεμάτη από καλοκαιρινές εικόνες, είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν την αγάπη για την ομάδα του Παναθηναϊκού και βέβαια για τον Μίμη Δομάζο, που μίλησε για το βιβλίο του, για εκείνη την εποχή, υπέγραψε αυτόγραφα, έβγαλε φωτογραφίες, έσφιξε το χέρι των ανθρώπων που τον πλησίασαν να τον χαιρετήσουν. Στην παρουσίαση του βιβλίου, δίπλα στον Μιμή Δομάζο, βρέθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Μιχάλης Γεροθόδωρος και Νίκος Πατσιαβούρας, καθώς και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Φωστήρα και του Σαρωνικού Θράσσος Κότσανος.

Την εκδήλωση προλόγισε η κόρη του κυρία Πόπη Δομάζου, η οποία αναφέρθηκε στο περιεχόμενο του βιβλίου, ευχαρίστησε τους χορηγούς και παρέδωσε στον Μίμη Δομάζο την πλακέτα με την οποία βράβευθηκε για την προσφορά του ο κύριος Θανάσης Βερροιόπουλος.

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε στο Aegina Portal και στον Σταύρο Ρωπαΐτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png