Παρουσίαση χριστουγεννιάτικων βιβλίων του Γιώργου Μπήτρου στον Πειραιά.

Δελτίο Τύπου.
Στο βιβλιοπωλείο «Παρουσία» στον Πειραιά (Αγίου Κωνσταντίνου 5) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των χριστουγεννιάτικων βιβλίων του Γ. Μπήτρου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00.
Πρόκειται για τα βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα το «Μαίρη Christmas», «Η Ιωάννα των Θεοφανείων» και «Ένας άγγελος στα κεραμίδια». Τα βιβλία παρουσίασαν οι κ. Σοφία Κουτσούρη – Δορμπαράκη, φιλόλογος, η κ. Ειρήνη Χάλαρη φιλόλογος και ο κ.Κώστας Ζουρδός Θεολόγος. Οι ομιλητές φίλοι και παλαιοί συνάδελφοι του Γ. Μπήτρου σε σχολεία του Πειραιά και στις δράσεις της Ι. Μητροπόλεως Πειραιά μίλησαν για το έργο του συγγραφέα και ανέλυσαν το περιεχόμενο των βιβλίων κάνοντας συχνά αρκετές αναφορές στον παλαιό Πειραιά ανασύροντας μνήμες και βιώματα της κοινής ζωής και δράσης με τον Γ. Μπήτρο.
Η όμορφη χριστουγεννιάτικη βραδιά έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούν φίλοι από τα παλιά, να συνομιλήσουν και να θυμηθούν με αφορμή τα τρία χριστουγεννιάτικα βιβλία.
Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο κ. Δημήτρης Γκαλημανάς Θεολόγος εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου «Παρουσία» ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png