"Η Αχμάτοβα στον Καθρέφτη μου". Το καινούργιο βιβλίο της Λίζας Διονυσιάδου, στις Αυγουστιάτικες Τετάρτες στο Εϋνάρδειο.

DSC_0008-eynardeio-vivlio.JPG

Με το καινούργιο βιβλίο της Λίζας Διονυσιάδου, "Η Αχμάτοβα στον Καθρέφτη μου", συνεχίστηκαν χθες το βράδυ οι Αυγουστιάτικες Τετάρτες στον κήπο του Εὑνάρδειου, που διοργανώνει η Καποδιστριακή Δημόσια Βιβλιοθήκη Αίγινας.

Την εκδήλωση, που συγκέντρωσε κι αυτή τη φορά ένα πολύ μεγάλο κοινό, προλόγισε ο Γιώργος Καλόφωνος, πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου, της Καποδιστριακής Δημοσίας Βιβλιοθήκης Αίγινας. 

Το βιβλίο παρουσίασαν ο συγγραφέας Πάνος Σταθόγιαννης και ο ιατρός Μανώλης Λογοθέτης. Αποσπάσματα διάβασε η Λίζα Διονυσιάδου. Μετά το τέλος της παρουσίασης ο Γιώργος Καλόφωνος προσέφερε στους τρεις προσκεκλημένους της εκδήλωσης το νέο τεύχος της Αιγιναίας: ‘’Η Αίγινα στα χρόνια της Επανάστασης’’. Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης και κ. Καίτη Σαλπέα, καθώς και ένα πολυπληθές κοινό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png