Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του περιοδικού "Αιγινήτες", αφιερωμένο σε πρόσωπα και επαγγέλματα της Αίγινας.

20240718_203433.jpg
Για το νέο τεύχος, το 5ο του περιοδικού "Αιγινήτες", που κυκλοφόρησε και αποτελεί αφιέρωμα σε πρόσωπα και επαγγέλματα, μίλησε στο Aegina Portal ο υπεύθυνος έκδοσης κ. Γιώργος Μπήτρος.


Το τεύχος περιλαμβάνει κείμενα και φωτογραφικό υλικό για τους: Τάσο Μπόγρη, Κωνσταντίνο Λορέντζο, Νικόλαο Χατζηδημητρίου, Παναγιώτη Μωρόγιαννη, Παναγιώτη Μαλτέζο, Βασίλειο Τζώνη, Ελένη Μαρμαρινού Δέδε, Μαρίνα Μαρίνη Χρυσοχόου, Ιωάννη Πρωτονοτάριο, Λευτέρη Λαμπαδάριο, Ευάγγελο Μπαρμπέρη, Αντώνη Αξιώτη, Νίκο Γουδή, Μηνά Πούντο, Νεκταρία Αλυφαντή, Γιάννη Μαλτέζο, Σπύρο Κρεούζη, Φωκίων Πανταζή, Κατίνα Μούρτζη και Γιάννη Λουρέντζο.

Ανάμεσα στα κείμενα παρατίθεται - πρώτο στη σειρά - και ένα κείμενο για τον Τάσο Μπόγρη, της αείμνηστης Λίνας Μπόγρη Πετρίτη, τον μικρό βιοπαλαιστή, τον έμπορο φιστικιών της δεκαετίας του ’60. Πρόκειται για κείμενο, όπως και άλλα, μαθητών και κείμενα που κατά καιρούς ο κ. Μπήτρος έχει αναρτήσει στο blog «Οδός Αιγίνης».

Το περιοδικό διατίθεται αποκλειστικά στο βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png