
Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στην τοπική αγορά, το "Κρεοπωλείο Χατζηκωνσταντίνου" παρουσιάζει το βιβλίο “Οδηγός Κρέατος: Από την Κοπή στην Τέλεια Γεύση”. Πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση στην οποία αποτυπώνονται 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας.
Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Στις σελίδες του ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου παρουσιάζει, μέσα από την εμπειρία του, τεχνικές και γεύσεις, δημιουργώντας έναν πρακτικό οδηγό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα, με συμβουλές, χρόνους ψησίματος και 26 μοναδικές συνταγές.
Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στο "Κρεοπωλείο Χατζηκωνσταντίνου", στην οδό Αφαίας 50, στο κέντρο της Αίγινας και αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή για το πασχαλινό τραπέζι, έναν καθημερινό βοηθό μαγειρικής και βέβαια ένα χρήσιμο δώρο για εκείνους που αναζητούν εκλεκτές γεύσεις.