"Αίγινα. Τα πρόσωπα, οι τόποι, οι μνήμες". Η παρουσίαση του βιβλίου της Μαίρης Γαλάνης - Κρητικού..

Στιγμές γεμάτες ζεστασιά και νοσταλγία για την Αίγινα, τους ανθρώπους της, τα συναισθήματα, τα καλοκαίρια, το μουσείο, τη βιβλιοθήκη και όλα όσα συνθέτουν εκείνη τη ρομαντική ατμόσφαιρα που αναδύεται μέσα από το βιβλίο της κυρίας Μαίρης Γαλάνης Κρητικού με τίτλο "Αίγινα. Τα πρόσωπα, οι τόποι, οι μνήμες" απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου έγινε το Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο της Κυψέλης υπό την Αιγίδα του περιοδικού "Αιγιναία". Μία εκδήλωση που αποτέλεσε μία σπάνια ευκαιρία για την "επιστροφή", με κάθε σπιθαμή μνήμης, στην ομορφιά του Αιγινήτικου τοπίου και των ανθρώπων του.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ο εκπαιδευτικός κύριος Γιώργος Μπήτρος, η κυρία Προνόη Θεολογίδου και ο κύριος Δημήτρης Σαραντάκος μίλησαν για το βιβλίο, παρουσιάζοντας σημαντικές πτυχές του, μα πάνω από όλα το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει την ίδια τη συγγραφέα να παρουσιάζει μέρος του φωτογραφικού υλικού και του αρχείου της που περιέχονται στο βιβλίο. Αυτό ήταν και το πιο νοσταλγικό κομμάτι του "ταξιδιού"! Περισσότερα στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png