"Παραπλανημένος άνθρωπος" του Παντελή Γαβρίλη. Η παρουσίαση του βιβλίου. .

Εκπαιδευτικός και σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού, ο Παντελής Γαβρίλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει εργαστεί για χρόνια ως εκπαιδευτικός στην Αίγινα, ξεκινώντας το 1995 ως καθηγητής στο γυμνάσιο της Κυψέλης. Μάλιστα το βιβλίο του "Παραπλανημένος άνθρωπος... προσπάθεια για επαναυτοπροσδιορισμό" ο Παντελής Γαβρίλης υπογράφει ως "Αιγινήτης". Η παρουσίαση του δοκιμίου έγινε στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης το βράδυ του Σαββάτου. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρός του κύριος Γιώργος Μπήτρος ο οποίος έκανε και την παρουσίαση του συγγραφέα, ενώ την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο εκπαιδευτικός κύριος Δημήτρης Νικολόπουλος. Αποσπάσματα διάβασε ο ηθοποιός Ανέστης Κορνέζος.


"Ένα βιβλίο που περιέχει γόνιμες σκέψεις, ανησυχίες, βασανιστικές ίσως, αμφιβολίες, προβληματισμούς με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ανθρωποκεντρικό θα το έλεγε κάποιος, μπορεί κάποιος άλλος και φιλάνθρωπο. Με καίρια και επίκαιρα ερωτήματα σε καιρούς που ο άνθρωπος αναζητά και πάλι πυξίδα" είπε ο κύριος Μπήτρος μιλώντας για το βιβλίο του Παντελή Γαβρίλη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png