Τρεις chefs από την Αίγινα: ο Δημήτρης Κάππος, ο Θωμάς Νικολαΐδης και ο Κωνσταντίνος Γαβρίλος υπογράφουν ένα μικρό σε σχήμα βιβλίο που εκδίδεται με την ευκαιρία του 3ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας και αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Συνταγές με φιστίκι Αιγίνης", είναι τυπωμένο σε μικρό μέγεθος, ένας πραγματικά εύχρηστος "οδηγός" μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με κύριο συστατικό το φιστίκι Αιγίνης. Οι συνταγές που περιέχει είναι μία αποκάλυψη, καθώς από τους τρεις chefs έχουν επεξεργαστεί στοιχεία της παράδοσης του νησιού, της ιδιαιτερότητας του καρπού της φιστικιάς και της διάθεσης τους για γκουρμέ δημιουργίες.
Πρόκειται για συνταγές που μπορούν να φτιαχτούν από όλους, συνταγές που θα μας κάνουν να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη γεύση του φιστικιού και τη χρήση του σε γλυκά και φαγητά. Το βιβλίο που στις συνταγές του αποτυπώνεται το ταλέντο των τριών chefs από την Αίγινα, θα διατίθεται τις μέρες του φεστιβάλ στην τιμή των τριών ευρώ.
Μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του βιβλίου εδώ.