"Συνταγές με φιστίκι Αιγίνης". Το μικρό αλλά πολύτιμο βιβλίο για τους λάτρεις της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής!

Τρεις chefs από την Αίγινα: ο Δημήτρης Κάππος, ο Θωμάς Νικολαΐδης και ο Κωνσταντίνος Γαβρίλος υπογράφουν ένα μικρό σε σχήμα βιβλίο που εκδίδεται με την ευκαιρία του 3ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας και αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Συνταγές με φιστίκι Αιγίνης", είναι τυπωμένο σε μικρό μέγεθος, ένας πραγματικά εύχρηστος "οδηγός" μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με κύριο συστατικό το φιστίκι Αιγίνης. Οι συνταγές που περιέχει είναι μία αποκάλυψη, καθώς  από τους τρεις chefs έχουν επεξεργαστεί στοιχεία της παράδοσης του νησιού, της ιδιαιτερότητας του καρπού της φιστικιάς και της διάθεσης τους για γκουρμέ δημιουργίες.

Πρόκειται για συνταγές που μπορούν να φτιαχτούν από όλους, συνταγές που θα μας κάνουν να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη γεύση του φιστικιού και τη χρήση του σε γλυκά και φαγητά. Το βιβλίο που στις συνταγές του αποτυπώνεται το ταλέντο των τριών chefs από την Αίγινα, θα διατίθεται τις μέρες του φεστιβάλ στην τιμή των τριών ευρώ.

Μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του βιβλίου εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png