Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση για το βιβλίο της κυρίας Ξένης Πετρίτου - Τριανταφύλλου στο Ινστιτούτο "Θερβάντες". .

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου "Παλιά Χώρα. Η μεσαιωνική καστροπολιτεία της Αίγινας", της ζωγράφου Ξένης Πετρίτου - Τριανταφύλλου στο Ινστιτούτο "Θερβάντες" στην Αθήνα. Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες μόνο ώρες μετά τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα το βράδυ της Κυριακής, στην αίθουσα του Ινστιτούτου που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως.


Την εκδήλωση χαιρέτησε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Θερβάντες στην Αθήνα, όπως επίσης και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Το βιβλίο θα παρουσιάσε ο καθηγητής, διευθυντής του γυμνασίου της Κυψέλης κύριος Γιώργος Μπήτρος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση ντοκιμαντέρ με τίτλο "Παλιαχώρα, η μεσαιωνική ακρόπολη της Αίγινας", από το αρχείο του Γιώργου και Ηρώς Σγουράκη, που παραχώρησε η ΕΡΤ για την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png