Έκθεση ζωγραφικής από το Φραγκίσκο Κάππο.


Τη νέα του δουλειά παρουσιάζει ο Αιγινήτης ζωγράφος Φραγκίσκος Κάππος, σε εκθεσιακό χώρο ακριβώς απέναντι από το κτήριο του Λαογραφικού Μουσείου της Αίγινας. Τελευταία φορά που ο Φραγκίσκος Κάππος είχε εκθέσει έργα του στην Αίγινα ήταν στα μέσα του Νοέμβρη του 2007 . Η έκθεσή του τότε είχε ως τίτλο "Οι τελευταίοι άγγελοι" και είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον καθώς ο Αιγινήτης δημιουργός είχε στραφεί σε νέα τεχνοτροπία και έναν νέο τρόπο να αποδίδει τα έργα του. Στην έκθεση ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει 26 ζωγραφικά έργα. "Είναι πρόσωπα, που στα χαρακτηριστικά τους μεταφέρεται όλη η ένταση του σώματος τους" μας είπε ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Κάππος.

Για τον τρόπο που βλέπει το έργο του ο Αιγινήτης ζωγράφος είναι χαρακτηριστική μια παράγραφος, από το σημείωμα της παρουσίασης της έκθεσης: "Δεν μπορούσα να φανταστώ πως ύστερα από πενήντα χρόνια και τελειώνοντας την ζωγραφική μου καριέρα, θα απαλλασσόμουν από την δέσμευση της φόρμας, του περιγράμματος και θα κατέληγα στο ίδιο αισθητικό παιχνίδι που οδήγησε τον Τσίγκο στη ζωγραφική του. Όπως το όνειρο με τις κερματισμένες του εικόνες, έτσι και η ζωγραφική των τελευταίων μου χρόνων αναφέρεται στα βιώματα της ζωής".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png