"Φως και χρώμα". Ο Παύλος Βαλωμένος συμμετέχει στην "Διαδρομή των Καλλιτεχνών".


Συνεχίζοντας την περιήγηση στην "Διαδρομή των καλλιτεχνών" της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, ένας νέος καλλιτέχνης κερδίζει την προσοχή. Είναι ο Παύλος Βαλωμένος που ανοίγει το ατελιέ του και παρουσιάζει τα έργα του για τους φίλους της τέχνης. Μιλώντας στο Aegina Porta είπε ότι είναι η πρώτη ατομική έκθεσή του στην Αίγινα και θα μπορούσε να έχει τίτλο "Φως και χρώμα", καθώς αυτό είναι το επίκεντρο της δουλειάς του. Πρόκειται για οικίες στον καλλιτέχνη εικόνες.

Στο σημείωμα της έκθεσης αναφέρεται ότι: "Ο Παύλος Βαλωμένος είναι νέος καλλιτέχνης απόφοιτος της Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνώρισε και αγάπησε τη ζωγραφική από παιδί και διακρίθηκε στις εξετάσεις της Σχολής Καλών Τεχνών. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις με μεμονωμένα έργα, τα οποία απέσπασαν πολύ καλές κριτικές από τους ειδικούς και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό. Είναι η πρώτη φορά που εκθέτει ατομικά έργα στο ατελιέ του και δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο που αγαπάει τη ζωγραφική, να γνωρίσει από κοντά τη δουλειά του. Χαρακτηριστικό του έργου του είναι το παιχνίδι μεταξύ των θερμών και των ψυχρών χρωμάτων που παράγει συναισθηματικό βάθος και που μπορεί κανείς να παρατηρήσει στους ιμπρεσιονιστές ζωγράφους. Στόχος του είναι να συμβάλλει στην ανανεωμένη υποδοχή μιας θετικής αντίληψης για τη συνολική αισθητική του φωτός."

Το ατελιέ του βρίσκεται στην οδό Κανάρη 6, στην πλατεία Εθνεγερσίας, δίπλα στο Ταχυδρομείο, εκεί που στεγαζόταν παλαιότερα το ΚΕΠ.

Δείτε τον χάρτη της "Διαδρομής των Καλλιτεχνών" εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png