“Όλα θα κελαηδήσουνε όταν θα μου μιλήσεις”. Εικαστική έκθεση στον Πύργο του Μαρκέλλου.

20230828_202105-eikastiki-pyrgos-04.jpg

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν στον Πύργο του Μαρκέλλου τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης με τίτλο: “Όλα θα κελαηδήσουνε όταν θα μου μιλήσεις”. Πρόκειται για ομαδική έκθεση με έργα εμπνευσμένα από τα πουλιά στην Αίγινα, όπως τα φωτογράφισε ο Πωλ Γουόκερ. Ένα σμήνος από ερμηνείες, υλικά, ευαισθησίες. Την επιμέλεια έχει κάνει η Μαρίνα Κοριολάνο - Λυκουρέζου. 


Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Μυρτώ Αποστολίδου, Αντώνης Αυγέρης, Ελίκα Βλαχάκη, Γιάννης Ζαγοριανάκος , Ανδρέας Θεοδώρου, Νίκος Κασκούρας, Πατρίτσια Κολαΐτη, Βαρδής Μαρινάκης, Παναγιώτης Μαρίνης, Ελένη Μυλωνά, Νεκτάριος Παππάς, Νίκος Σκλαβενίτης, Σώζος Τζώνης, Σοφία Φρακτοπούλου, Melina Doumy, Navine G. Dossos, Oliwia Tado Twardowska, Jean-Jacques Tesson, Paul Walker  Παρουσιάζονται έργα και των: David Kennedy και Γιώργου Σκλάβαινα. 

20230828_202105-eikastiki-pyrgos-05.jpg

Με την ευκαιρία των εγκαινίων στο Aegina Portal μίλησαν η επιμελήτρια της έκθεσης Μαρίνα Κοριολάνο - Λυκουρέζου και η πρόεδρος του 14ου Aegina Fistiki Fest Μαριλένα Γιαννούλη.

20230828_202105-eikastiki-pyrgos-000.jpg

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 14:00 και 19:00 - 22:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png